Que sera sera

Philip är något särskilt.  Han är lite djupare och lite mer filosofisk än oss andra.
Eftersom klockan börjar ticka på allt snabbare så väljer jag att skriva ett förbannat kort inlägg, men det innehåller dock dagens djupaste, serverat av Philip: "Ja, tänk när man åker ut på en fisketur med sin son", För en fullständig version råder jag er att kontakta och vända er till Philip, som förövrigt åt hans sedvanliga rätt på Kungshallarna idag. Rätten jag pratar om är förstås Kyckling med cashewnötter  utan cashewnötter...





            
/Redaktionen(Daniel)

God Kväll

Tänkte presentera ett härligt scrubsklipp från youtube.



/Philip

Veckans lik

Hej!

Nu var det dags för mig att göra debut som gästskribent på denna åtråvärda blogg.

Som ni säkert vet så finns det en mycket prestigefylld titel på Bladlunds blogg, som kallas för veckans stekare. Men nu har det kommit fram en idé om en mycket mer åtråvärd titel, Veckans Lik! Som ni säkert förstår så är det mycket mer avancerat att kamma hem denna titel. Att steka är i och för sig en bedrift i sig men det är inget mot att vara avliden men samtidigt ha sin likbleka kropp kvar på jordens yta. Därför har vi på redaktionen valt att ta fram denna titel. Nu till själva utnämningen.

För att kunna bli veckans lik måste man kunna uppträda NATURLIGT död, vilket det är ytterst få som klarar av. Detta är dock inte det enda som krävs för att bli utnämnd, man måste också ha den rätta hudfärgen, alltså likblek. Det finns endast ett handfull människor på denna planet som är kapabla till detta och jag har haft turen att möta två stycken av dessa. Tyvärr verkar det som den ena av dessa har försvunnit från jordens yta för gott och det finns då endast en person kvar att utnämna till Veckans Lik v.39.

Badampapa......Elin Nilsson!!!!!!!!!!!


Motivering, hon har under flera års tid lyckats se fullkomligt död ut utan att för den skull avlida, även om ibland inte är riktigt säker på om hon fortfarande är vid liv. Jag talar nog inte för mig själv när jag säger att jag inte skulle vilja vara den som försöker väcka henne på morgonen.

Hudfärgen var riktigt avgörande i denna kamp, även om det inte fanns några riktiga konkurrenter, eftersom Elins hudfärg är något helt unikt.

Det finns också de som har försökt att imponera på mig i veckan när de hört rykten om att detta pris skulle delas ut, och har därför försökt vara döda på ett mer tillgjort sätt, vilket jag efter lång erfarenhet av lik inte går på.

På likskalan får hon ett riktigt bra betyg 0,000001. Där 10 är mest levande och 0 är TVÄRDÖD, alltså går det inte att höja betyget då skulle hon avlida.


Grattis ännu en gång Med vänlig hälsning Mikael Engberg




Ya ali

Bossen har givit mig stränga order om att inte skriva inom vissa ramar, något som jag självklart accepterar och respekterar. Han besitter nämligen ett väldigt hett temperament jag inte gärna vill handskas med. Det tror jag ni alla har en viss förståelse för.

För att inte hålla er kvar i det ämnet allt för länge ska jag raskt ta er in på ett  mindre hetsigt ämne, men ack så intressant. Vincent Hellman har ju som de flesta vet friserat sig. Kanon tycker vi på redaktionen när vi summerar hans kalufs! Det tillkommer ju dock ett minus i och med Vincents lite kortare hår, Janne Tauer och den andre tysken som jag väljer att inte namnge i detta inlägg, kan inte liknas på ett lika tydligt sätt som tidigare... men som ni läsare förstår kommer han i framtiden också vara Janne T i vissa sammanhang, t.ex. i Dj P-sons studio som leder oss in i en riktig djungel av tyska läderprinsar och svenska vikingar.

Vill avsluta med att lite kortfattat sticka in med att det faktiskt är derby imorgon! Ingen hets inför det och Råsundas läktarna lär väl knappast fyllas likt Micke Brantingson en helt vanlig söndagskväll/måndagsmorgon. Tråkigt!

Nu dök det lite hastigt och lustigt upp en absolut sista sak, Dagens diss! Mike levererar i vanlig ordning...

- Fan jag vart säkert skitful på skolfotot..

Mike replikerar då rappt och påpassligt: - Ja men vafan hade du väntat dig då ditt äckel!?












 /Redaktionen (Daniel)

Thabo Mbeki

Tjo!

Vill börja med att gratulera Theo Lalér, utnämningen till "veckans stekare" är riktigt stort. Johannes överlämnade manteln hedersamt och med en pondus likt Anton Steks.

Som miljontals andra älskar jag att spela och beskåda det underbara spelet fotboll. Redaktionen med Philip i spetsen har en del saker som skulle göra fotbollen ännu roligare.

*Ge gult kort om muren står för nära vid frispark
*Döm inte till målvaktens fördel när anfallande spelare bara går på boll
*Sluta döm frispark till yttterbackar som vänder hemåt och ska täcka bollen och då får en liten knuff och lägger sig
*Ta inte bort ståplatsläktarna
*Gör Ronaldo till fystränare och Joey Barton till det psykiska ditot

Börje ringer!



/Redaktionen (Philip)

Look-a-like







Darin?            Philip?
 Darin?                                            Philip?

         
Eminem?                                     Lundberg?

           
Barbados-Magnus?                 Lundberg?


/Redaktionen (nisse)

Redaktionen bjuder...

Lika som bär på delar av redaktionen.



      

Basshunter?                   Nisse?

  
Hulk Hogan?                      P-son?

/Redaktionen

Mönstra

Lite dålig uppdatering från redaktionens sida. Hoppas ni läsare har överseende med detta fullkomligt idiotiska beteendet. Här kommer en bild på 2 slitna grabbar och lundberg. hahahah



/Philip

Özkan

Tänkte bjuda på lite underbara jokes såhär på måndagsaftonen.

Katt åt mat, blev kattmat.

Katt åt sill, blev inlagd.

Katt åt kattsand, skit också.

Katt åt tåg, blev tuff.

Katt åt JAS, blev gripen. (denice ring om du inte fattar vad JAS är)

/Redaktionen


Rykande färska rykten....


Mina damer och herrar, vi bor i metropolen Norrtälje, staden som aldrig sover. Klart att rykten flödar nere i city.


Det ryktas om......

att Oll* Petterson har börjat använda plattång trots att han har stans mest chickvänliga hår....


att redaktionens konkurrent De*ice Thomps*n spamklickar sin egen blogg för att komma upp i  så många besökare som philipthemighty's.....

att Jonathan Lundberg har svårt att skilja på äpplen och Taiwan ....

att K*m Åkerl*nd och Mar*in Johan*son är mer än rumskamrater i Uppsala.....

att philipthemighty växer och växer var dag som går och är nu norrtäljes populäraste blogg trots bara några veckor inom branschen.....

att Oll* Petterss*n och Deni*e Thompso* fann varandras hjärtan här om helgen....

att Johannes Öh*man har Norrtäljes snyggaste häck...

att *ennifer C*rlberger kan ha kissat på sina skor någon gång....

att Deni*ce Thom*son spammar philipthemighty:s kommentarer...

att Micke Bra*tingson är veckans stekare...

att det är dålig luft i Lalérs etta...

att överdos av plommon påverkar magen....


     
Jimmy Jansson?                 Kim Åkerlund?


/Peson o Philip


Tribut

Hallå!

Tänkte inleda detta inlägg med att påpeka vilket vackert vädrer vi haft den senaste tiden. Glädjande att det inte regnade idag. Dock så har det regnat någon gång under dagen samtliga av de senaste 30 dagarna.

Igår var det vackert väder (ironi denice) och stämningen var på topp när vi satte oss tillrätta på 676:an. Maten vi förtärde, för dagen på Kungshallen, smakade riktigt gott. Synd bara att stället är stressigt och överbefolkat. Det är tydligen en trend att ta "santa fe" men det kändes komfortabelt att bryta mönstret. För mig blev det som vanligt kyckling med cashewnötter fast utan själva cashewnötterna (denice du kan ringa om du inte förstår). Väl på Råsunda bestämde vi oss för att ställa oss bland ungrarna. Valet vi gjorde kan vi motivera med att camp sweden är genomkasst och att vi inte ville stå i regnet. Så vi placerade oss bland rakade 30-åriga män som såg ut att älska kläder av märket Fila. Det fanns en del maffiainslag på deras läktare. Stora beiga rockar och välanvända skinjackor var också populärt. Jag fick en idé om att jag skulle gå fram till den hårdast av grabbarna och fråga om jag fick ta ett kort på oss tillsammans. Påpekade också att jag var från Kanada för att göra karln lite mer mjuk i kläderna och förstående varför jag ville medverka på kort med honom. Han svarade "this time" och hade minst sagt en manlig framhållning. Ska även påpekas att han hade två rejäla pistoler i vardera innerficka. Turligt nog fick jag ta kortet och han visade till och med upp sin vackra tandrad.

Det ryktas om...
att bladlund.blogg.se just nu har bloggvärldens mest åtrovärda titel, "veckans stekare".




/Philip

Lazio

Hej alla läsare!

Välkommen till en ny vecka med bloggen. Tänkte denna regniga med dock härliga tisdagskväll flika in med ett kort litet inlägg.

Jag ser ofta bilder som dyker upp och texten "saknar" står under. Är inte det ganska dystert egentligen? Det är ju inte alltför ofta folk laddar upp bilder på lag/gäng/klasser och skriver, "vad underbart kul vi har". Varför kommer vi människor på hur kul det var först efter den tiden? Jag kan själv placera mig i facket som har tänkt precis så här.

Det blir ännu ett lika som bär. Hoppas det inte blir urvattnat, men det är så likt att det inte går att undvika att ta upp det.


                         Malfoy?                                                Mikael Engberg

/Philip

Munchen

1 dm högt gräs, 1 dm lera och 2 cm icke skruvdobb. Halkrisken var sanslöst stor. Matchen blev dessvärre en tråkig historia. Förlust med 4-0 och det var en redig underprestation, riktigt tråkigt. Tur att bloggen hade nytt besöksrekord igår. Riktigt tunga siffror och det firas med brago orginal kex och några scrubsavsnitt. Ska även passa på att gratulera Grisslehamn som säkrade seriesegern, enligt säkra källor var det inget b-märke på skumporna som sprutades ut efter matchen.

"Sen runt a nångång senare så åkte vi in till Vigelsjö, var meningen att vi skulle till en Eric men han var tydligen för full när vi kom dit så de blev att gå upp till Olle istället. Philipthemighty kom dit så de var en upplevelse att få träffa honom :O För han är så himla coool!
IAF så var de rätt mycket folk hemma hos olle och jag hade jätte trevligt :) "
Taget från random-blogg. Hade varit skoj om det kom från någon annan än Denice. 

En gammal klassiker!

 

Blir ett kort inlägg idag. Kommer dock fler och bättre inlägg snarast.

/Philip


Barton

Hej!

Här kommer en liten instick från när Per Moberg(han som är så lik vargen) lagar lite mat. Svett och passion är talande ord.

 

Ska tipsa om en skön bloggare som bjuder på en skön blogg. Bladlund.blogg.se check it out fellows!

/Philip

Ovanför knät + bone + hals(rebus, svaret ska vara engelskt)

Hej bloggen!

Efter lite dålig aktivitet från bloggens skapare så tänkte jag äntligen prestera lite. Här kommer ett förhoppningsvis underhållande inlägg. På tal om underhållande så fann jag det smått komiskt när Vincent (läs Janne Tauer) paddlade kanot. Han tappade sin paddel och drev rakt in i vassen. Jag såg min chans och var snabbt där och tog paddeln och avlängsnade mig därefter. Där satt han med rädsla i blicken och skrek "jävla philip" ge hit paddeln. Har inte sett den rädlsan i blicken sen Martin attackerade Carlberger med sin specialattack under lommarskolstiden. Kände mig rätt snäll när jag slutligen gav han paddeln och lät han paddla in till land.

Lika som bär!

                                                  
Långhårig dr cox                                                                                    David?
(Likheter med snygg?olle också)

Modebloggarna duggar tätt just nu. Vi på redaktionen tänkte, inte ska detta bli en modeblogg. Nu har vindarna dock vänt, något har hänt. Dörren till modeblogg står på glänt och ryktena går om att p-son som modell inte är ett skämt.


Dagens outfit:
Vitt linne 79:- HM
Shorts årsmodell 99 okänt pris
Socckor Intersport 10p. 100riksdaler

Rutinerad grabb, han vet exakt hur benet ska vinklas.

Svaret på tittarfrågan var sidebone-neck. Lårbenshals.

Väl mött/ Philip

det är fan skön......

tjeena alla våra läsare

Tänkte just på en sak, är det bara jag som irriterar mig att ljudet höjs nåt så jävligt när övergången från program till reklam teven? varför är det så snälla läsare jag behöver ett svar på min fråga!!!

Nog om onödigt bulll, eller har iofs en annan sak som stör mig väldigt mycket. Det är sånna här halvtaskiga modebloggare som verkligen försöööööööker och försöööker bli stora (iofs så stör jag mig på de flesta modebloggare). Satt ner o glodde igen bajsbellas kommentarer och såg det ena patetiska försöket efter det andra. SNÄLLA LÄGG NER NI KOMMER ALDRIG BLI NÅGOT! Sedan kom jag på mig själv hur jag ens kunde lägga ner 5min utav mitt liv på de där. Tänk när jag ligger där inför döden, då kommer jag ångra mig att jag inte gjorde något annat vettigt under dessa 5min. Tex att äta, det lär ju va det bästa som finns. En annan tanke som ibland flyger upp i min skalle är alla dessa människor som inte får någon mat! Fan går miste om världens bästa grejj. Så vid min nästa måltid kommer jag tillägna en portion extra åt dessa stackare!

Fatta dom som aldrig för smaka detta ljuvliga. Pesons hemlagde, rostbiff m. potatissallad


En till sak som slog mig idag var när jag hjälpte lumpe att flytta är att det är synd om dom som är ensamma. Tänk att man var så ensam att man inte ens fick hjälp med att flytta. Då är man fan ensammen alltså. Man är helt utan vänner och ens familj kanske dött. Det måste vara höjden utav ensamhet och det lär ju inte var speciellt lätt att ta soffan på axeln själv?!? Eller kanske den där 32" feta teven som både jag och lumpe hade väldiga problem med upp för trappen. (Och nu kommer säkert nån jävel säga, FLYTTFIRMA, gör inte det för då har ni sabbat mitt tänkande) Så summan av kardemumman är att om man inte har flytthjälp är man en väldigt ensammen människa i dagen samhälle.





Jo bäckis, ibland är livet jävligt skön..............t!

reporting (peson)


RSS 2.0