Oförskämda läsare

Hejsan.

En massa mejl har strömmat in och privatpersoner har de senaste dagarna frågat hur mycket läsare bloggen egenligen har.
Vi på redaktionen ser allvarligt på detta då det är mycket oförskämt och ställa denna fråga, likt att fråga någon hur mycket pengar han har på banken.

Skärpning!

Väl mött Philipthemighty-redaktionen (peson)

Kibebe

Hallå läsare! (känns mer personligt än "hej bloggen"?)

Vacker väder idag. Det är såklart glädjande, men sponsorerna klagar när antalet besöker inte når lika höga siffror som under regninga dagar.


En fråga som säkert tusentals själar där ute har ställt till sig själva, vad ska man blogga om? Finns det ens ett svar som är korrekt? Jag själv förstår inte riktigt vittsen med att skriva precis vad man uträttat under dagen. Eller är det kanske intressant att veta att ungerfär 10 000 random bloggs skriver liknande texter som den jag ska skriva nu.

"Försov mej som vanligt. Hoppade frukosten. Lektionerna sög i skolan men jag å sofie skrattade mycket. Du e allt för mej agda 33333. Lite häng på duvet me mina älsklingar hihi. Pallar inte me de här mer. "

Vad tycker ni om detta fenomen? Bör man blogga om allt man har gjort varje dag? Jag som storbloggare kan ge er ett tips. Skriv om ni har gjort något extra intressant eller har något kul att berätta, annars kan ni hoppa det. Eller är det bara redaktionen på philipthemighty som bör skita i konkurrenternas upplägg? Visst är det intressant om bloggaren fördjupar sig lite i någon av dagens händelser. Att bara strö rakt igenom förstår inte riktigt vi på redaktionen meningen med. Fast ska medge att det finns intressanta undantag som gör dagens händelser till en intressant berättelse, lite synd att de är så få bara.  


Tänkte även presentera dagens låt, en helt ny grej på bloggen. (Denice, dagens låt behöver inte vara en låt som släppts idag utan det är en låt jag tycker bör få mer uppmärksamhet och därför lägger jag upp den på bloggen).


Klass

/Philip

AIK U!

Hallå bloggen!

Skitdag... Även en storbloggare kan ha skitdagar. Trevlig information för er läsare. Nej jag tänker inte sitta och gå igenom min dag minutvis, presentera min fruskost och hur lufthalten i mitt antika cykeldäck är. Jag besparar er den läsningen.

Johannes Lundberg, vilken karl. Nu har även han bidragit till vad som komma skall i bloggen. Johannes är riktigt manlig faktiskt. Skriver aldrig smiley i sms, svarar altt som oftast ja, nej eller okej på ett långt sms och är minst sagt rak på sak i telefonen. Den bedrivt han presterat är att tipsat mig om ett nytt LIKA SOM BÄR ämne.

Har en fråga till alla läsare. Vad tycker ni om när folk skriver jag älskar dig till folk de knappt träffar eller känner? Är det logiskt att skriva, "du kommer ALLTID vara min bästa vän"? Vi människor kan aldrig veta hur framtiden ser ut. Jag vet själv en hel del som skriver i liknande termer och sedan månaden efter hata den personen. Kanske bör vi akta oss för att överdriva så sjukt mycket? Ah, man ska inte reta sig alltför mycket på småsaker. Hoppas på en djävligt bra dag imorgon! =)

LIKA SOM BÄR!


          Viktor Gustavsson?                                           Stabilt nyhetankare?

/Philip

Stoke

Hallå!

Efter en tung dag har mina skinkor hittat till datorstolen.

Först och främst vill jag påpeka att den usla uppdateringen de senaste dagarna är riktigt tråkigt. Det finns en hel del ideér och bloggen har verkligen mer att ge. Så alla läsare där ute, från Hornstull till Finsta, mitt råd till er är att fortsätta läsa bloggen. Ett annat råd är att inte lyssna på lokalinvånarnas råd om ni har cyklat fel i ett bostadsområde. De vill dig allt ont i världen. 45 min och tre genvägar så var vi äntligen i Solna.

Första skoldagen hände något helt otroligt. Det kan låta lite osannolikt men det hände faktiskt. Jag vet, nu läser ni snabbare än ni någonsin gjort förut. I hopp om att jag ska skriva det där otroliga som hänt. Okej, här kommer det.
Solen sken, en del lökar började växa fram kring armhålorna på de alltför varmt klädda grabbarna i gänget. Vi placerar oss centralt vid ett gäng bord och stolar. Lamporna relekterar i bordet och jompa tycker att luften är helt okej.  Micke kollar sig omkring och säger..
M - Oj vilken fin klocka du har Elin
E - Va? Trodde aldrig jag skulle få höra något så där snällt från dig :O Menar du verkligen det?
M - Japp, men den var asful på dig.

Hahaha det var riktigt kul om man förstår hur dryg Micke brukar vara mot Elin.


Lika som bär!


                                      Vargen??                                       Per Moberg??

Du bör känna dig hedrad. Det är en skön tv-personlighet som vet hur man flåsar i mikrofonen och lagar mat på ett kastigt sätt.

/Philip & Redaktionen

P-son

Hej folket.

Ett utlovat inlägg från dj-peson är vad vi väntar på. Så besök gärna bloggen senare ikväll får då kommer inlägget droppa in. Håll ut! Ryktena florerar om att inlägget kan innehålla dagens outfit och annat inspirerande för er läsare. Glädjande är det också att vi bara får fler och fler besökare varje dag. Glädjande kanske är fel ord, det är ju bara vad vi förväntat.

/Redaktionen


Inne!

Tjo!

Tusentals mejl från diverse stalkers och företag har inkommit. Vi på redaktionen kan tyvärr inte svara på alla mejl men vi hoppas att ni har överseende med det. På tal om blåbär så har jag funderat på att köpa dogg-tag. Inte kul om det regnar granatsplitter och din medmänniska inte kan identifera dig när man ligger skadeskjuten på marken.

Nu till en helt ny grej på bloggen. Listan där hela Svealand vill vara med. Inne och ute-listan gör debut!!! På tal om innelista så undrar man vad Ewertsson har innanför pannbenet. När legendaren JP sa att vi skulle ha intermatch frågar han, "mot vilka då?"  

INNE

3.



Riktigt rolig om man kollar på rätt sätt. Förhoppningsvis kan ni läsare se den på samma sätt som vi på redaktionen ser den.

2. Lika som bär! Vet inte vad en stalker som Denice gör på en inneliste egentligen. Likheten med Brittan är dock sjukt stor och det är just likheten som gör att hon ens nämns här.
         
                    Denice thompson                                                  Britney spears?            
  
            Denice thompson?                                     

1. Janne Pettersson! När jag är 30(hur gammal är han?) vill jag agera med samma aktorietet och lugn som honom.


UTE!

Philipthemighty.blogg.se! idag under 500 besökare. Visst det kanske är okej, det är trots allt skolstart och fokus ligger kring bänkar stolar och småsnygga mattanter. Fler läsare vill både jag och sponsorena ha.

//Philip

Bloggdebut! Alla vägar bär till Tyskland

En av mina lärljungar har nu presterat ett inlägg. Här kommer resultatet av hans flitigt dansade fingrar.

Nyss hemkommen från ännu en träning som avslutades med en noggrann titt på Johannes Öhrmans oerhört vältränade och fantastiskt fasta skinkor. En fråga jag ställt mig många gånger angående den härliga stjärten är hur han betett sig för att skapa dessa härliga kurvor likt F1 banan Silverstone? Svaret har jag dessvärre inte funnit och lär knappast göra det.


En sak som är säker är dock att det är en riktig fittmagnet. Så damer där ute i den vida världen; Vill ni ha en sexigare rumpa än String-Emils bredvid er när ni vaknar upp i den förhoppningsvis fuktiga sängen efter nattens bravader/upplevelser så bör ni kontakta Johannes Öhrman, som vi på redaktionen dessutom förutspår är en riktig gud mellan lakanen.


Nu när man ändå sitter här och skriver om bakdelar kom jag som en blixt från klar himmel att tänka på Tysk Kaviar... Ett ämne som gång på gång tas upp när "jägarn" vill komma till tals. På senare år har också jag och min liksinnige kollega Philip tagit ett steg in i kaviarvärlden, något som han uppskattar i och med den uppståndelsen som blir. För den som vill veta mer om Tysk Kaviar får gärna kontakta Mr Hellman. För något större inlägg om Tysk Kaviar har jag inte tid med då mitt liv går ut på mer än att diskutera dessa saker, även om det täcker en stor del av mitt tyskinspirerade liv.

Slutar med att även jag påpeka att Vincents utseende kan beskrivas med två ord eller en tysk. Välj själv!


!

/redaktionen (DANIEL)

Vad tycker ni om debuten? Den håller helt klart hög klass.


Jan Tauer på bordell vid Tallinbesöket

Har lärt mig av lite proffsbloggare att man inte ska börja ett inlägg med "hej bloggen". Ska jag verkligen ta skit från dem? Jag är minst lika vass...

Kom nyss hem från en tung 6-0 förlust. Inte så kul en dag som denna. Trots förlusten var det bra stämning i minibusen under hemresan. Det sjöngs lite på Ken Rings underbara klassiker "privat fest" (ni kan söka på yåtåb) och tonsäkra grabbar som vi är levererade vacker sång. Framme vid donken i Uppsala var det nära att jag drog jomis(!?!) klassika kommentar. Minns inte precis hur den lyder och det finns diverse varianter på mästerverket.

-Kan man få chokladsås på hamburgaren?
-Ja!
-Fan va äckligt!

Humor humor humor... När maten var förtärd och bilen åter igen rullade var hela bussen rejält på tårna. Vi passerar the place to be, Stinsen i Rimbo. Väl där får någon den fina iden om att väva ner rutan och skrika "ni har ingen tunnelbana i Rimbo"! Nöjda med bedriften blev det lite segergester och drickyoghurt i statoils oväntat sköna lånebuss. Jag och Nisse kom fram till att Johannes Öhrman har sjukt fasta skinkor. Vi på redaktionen vädjar om att få en bild men just nu ser det rätt mörkt ut. Om bilden kommer så blir det en stor uppgörelse med stringemil om vem som har de vassaste skinkorna.

Ska även passa på att presentera 2 gästskribenter som kan komma med vassa instick i bloggen framöver.
Axla manteln och vara skribent här är ingen lek. Fråga min konkurrent bella bara. Pressen är minst sagt stor.
Här kommer bilder på dem!

 

Två grabbar med välutvecklade hakpartier som vill och kan bli viktiga sidekickers på bloggen.

Simma lugnt, skippa dock lommarbadets vidriga vatten.


Laraque

Hallå!

Har fått tusentals mejl angående den uteblivna uppdateringen. Det är jobbigt att ligga på topp och det vet vi som varit där om.

Här har ni en gåta som ni måste lösa. En scrubs-van läsare kan nog svaret, men ni andra kommer nog spendera 3-4h av erat förhoppningsvis underhållande liv på att lösa gåtan. Gåtan lyder: Du ska få precis 15 kronor med 2 mynt. En av dem får inte vara en tia. Vilka mynt använder du?


Lika som bär! Sjukt lika????

                   
Theo Lalér?                                                                                                     Sladjan


En rolig(?) film.






//redaktionen

transportering av kött

Schlager! Biston gillar "dricka brännvin". Charlotte gillar schlager, kan det vara en koppling med att hon är så lik Olle? Vi vet ju alla att Olles absolut favoritsyssla är att slötitta igenom alla hans nedladdade schlagerfinaler. Han har faktiskt alla finaler sen 1987.

Nu till en lika som bär!!!


 
Charlotte?                                                                        Olle Pettersson?

Leveransrapport

Tjo bloggen!

Träning idag, som vanligt levererade jag lite bra joke och det var lika uppskattat som vanligt. Förra veckan levererade jag det här otroligt torra skämtet, -det är tur att vi har blixtlås (det blixtrade jävligt mycket) hahahaha. Om ni tycker att det är tråkigt kan ni skratta åt mig istället. För jag är riktigt nöjd med det. Om jag inte minns fel fick jag diverse ryggdunkningar efter skämtet.

Nu till ett lite mer seriöst ämne. AIK har underpresterat i årets allsvenska. Rikard Norling ska dock sitta kvar. Inget löser sig genom en sparkning. Efter lite tveksamheter är jag nu säker på att jag vill se Norling som huvudtränare minst över säsongen 2009. Han är rätt man. Han tar på sig förluster för att minska trycket på spelarna, respekterar fansen och förstår hur stor uppgiften att träna AIK är.
Som en smart jävel skrev. "Det tog sju år och en 1-5 förlust mot City innan Sir Alex Ferguson vann sitt första ligaguld med Man United. Efter detta har det blivit ytterligare nio ligaguld och nitton andra titlar." Så visst måste Norling få mer tid. 

Förövrigt så börjar skolan snart. Då blir det mindre Mario Cart. Olle måste sova tidigt så han orkar plugga, han vill i framtiden ej slakta sugga. Kan tänka mig att Theo längtar efter Perra, så de tillsammans Elin kan terra. På tal om Elin så längtar nog inte micke. Ryktas om att han ska dra en skön kommentar, och visst vill helst slippa ha Elin kvar. Kommentaren kan lyda
-2 månaders lycka, nu när jag ser dig vill jag bara stycka!

Vad ska tusentals läsare göra i höst då?

Dagens lika som bär



Hälsningar Shearer

Bloggdebut!

Hej! Alla ni där ute som suttit hemma och funderat i olika sofistikerade banor om när och hur det blir när Philip äntligen startar blogg. Detta kan bli fiasko och inläggen kanske håller samma klass som mina skämt, alltså inte allt för hög klass.

Aja, imorgon smäller det! Dagen med stort D. Dagen då kossorna kliver fram och kalvarna förblir kalvar. Det som händer har ni säkert hört rykten om. Det är alltså Paintball-turre på gång. Jag fick uppgiften att sätta odds. Blev glad och känner mig utvald. Här kommer det ni väntat på.

Oddsen!


Vem får in mest träffar?


Veda 3.43 Grabben är rutinerad och trivs med miljön. Han gillar de vita hinderna som associerar med åkrar.


Jomis 3.84 Han har gjort bort sig förut. Men jag tror att han är den ni ska satsa på. Högt odds och han har mer rutin än de flesta. Kommer nog vara vild som en katt imorgon också.


Peson 2.14 Orädd spelare som även är initiativtagare. Han vill nog vinna mer än de flesta och kommer offra sin högra pundkula för att vinna miorgon


Philip
3.78 Ganska offensiv spelare som vid tidigare tävlingar har dragit kantrusher. Men han har inte bästa siktet.


Jompa
3.24 Visade framfötterna i Malaysia och varför skulle han inte göra detsamma nu?


Kim
3.45 Har laddat enormt och kommer vara som Denice på ett dansgolv. Rejält på tårna!


Jocke
3.10 Relativt orädd spelare trodde vi, men vad feg han var. Bra aim dock, något som han utvecklat efter flera års cs-spelande. (ja, det är ungefär samma sak)


Mange
3.82 Har kvalitéer men kan ibland svikta när det gäller som mest.


Martin 23.45 Orädd och trevlig spelare. Tyvär vet vi alla om att vi inte ska förvänta oss alltför mycket av grabben. Hans sikte påminner oss om vincent öl-sinne.

Theo 7.23 Genomkass spelare. Funderar mest på hur han ska gömma sig för att undgå att bli träffad. Längtar redan till bastu och öl som väntar för karln efter tävlingen.

Där har ni listan! Mitt tips är att ni sätter pengarna på Veda. Hemmaplan och bra sömn talar för honom.

Måste avsluta inlägget med att tacka en viss person som ligger bakom namnet på bloggen. Det är Kim som är mannen bakom det geniala namnet. Tack igen!

/Philip 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0